Cum se explica invazia de refugiati: Bashar al-Assad o provoca intentionat?

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 13:17
1111 citiri

Afluxul mare de refugiati in Europa se explica prin razboiul care face ravagii in Siria, aceasta migratie facand parte dintr-o strategie a presedintelui sirian Bashar al-Assad, pe care el o utilizeaza de la inceputul conflictului in 2011, potrivit jurnalistilor Mike Giglio si Munzer al-Awad de la Buzzfeed, opinie sustinuta si de occidentali.

Astfel, criza refugiatilor ar face parte dintr-un efort concertat al guvernului sirian, care a ucis deja numerosi civili intr-un razboi soldat cu peste 200.000 de morti, considera multi dintre cei care au fugit din calea ostilitatilor, precum si oficiali occidentali si analisti care urmaresc conflictul sirian.

"Fortele sale actioneaza astfel incat sa faca regiunile controlate de Opozitie sa devina de nelocuit atat pentru rebeli, cat si pentru civili - o tactica garantata pentru a genera refugiati in masa", sustin cei doi jurnalisti de la Buzzfeed. Opinia lor este intarita de o sursa anonima din cadrul Departamentului de Stat.

Assad a ...citeste mai departe despre "Cum se explica invazia de refugiati: Bashar al-Assad o provoca intentionat?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Siria strategie Assad imigranti, #imigranti Siria Assad , #Stiri International