Cum se pot intoarce impotriva Europei sanctiunile impuse Rusiei

Duminica, 03 August 2014, ora 10:58
1227 citiri
Cum se pot intoarce impotriva Europei sanctiunile impuse Rusiei
Foto: RIA Novosti

Noile sanctiuni economice anuntate in aceasta saptamana de la Washington si de la Bruxelles impotriva Rusiei vor afecta toata lumea, ele intorcandu-se ca un bumerang impotriva tarilor din Europa.

Aceste sanctiuni contra Rusiei vor avea un impact negativ asupra sectorului bancar din Europa, sustine Andrew McKillop, fost analist al Comisiei Europene pentru Energie, citat de agentia rusa RIA Novosti.

"Riscul pentru sectorul bancar in urma sanctiunilor este foarte, foarte ridicat si fara nicio exagerare, o criza a sectorului bancar european este acum posibila", a declarat McKillop.

"Acest lucru se refera la creditele bancare ale Rusiei si investitiile sale in companii din Uniunea Europeana care folosesc credite bancare", a explicat analistul.

La inceputul acestei saptamani, Uniunea Europeana a sanctionat cinci banci din Rusia. Astfel, Sberbank, VTB, ...citeste mai departe despre "Cum se pot intoarce impotriva Europei sanctiunile impuse Rusiei" pe Ziare.com

#sanctiuni economice impotriva Rusiei, #sanctiuni SUA UE Rusia, #sanctiuni Rusia afecteaza Europa , #Stiri International