Cuvintele care i-au provocat moartea? Interviul acordat de Nemtov cu cateva minute inainte sa fie impuscat

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 09:23
775 citiri
Cuvintele care i-au provocat moartea? Interviul acordat de Nemtov cu cateva minute inainte sa fie impuscat
Foto: CNBC

Cu cateva minute inainte sa fie impuscat mortal, Boris Nemtov, fostul vicepremier rus si unul dintre principalii contestatari ai lui Vladimir Putin, a acordat un interviu unui post de radio.

Asasinarea lui Nemtov a avut loc dupa ce acesta parasise sediul radioului "Ecoul Moscovei", alaturi de o tanara ucraineanca, potrivit Daily Beast. In interviul pe care il acordase cu cateva minute in urma, acesta a indemnat poporul rus sa nu se mai lase pacalit de Vladimir Putin.

"Credem ca pentru a reinstaura ordinea in tara si a depasi criza este nevoie de reforme politice importante. Concret, este necesar sa avem alegeri corecte, cu participarea opozitiei, sa stopam cenzura pentru a opri aceasta propaganda mincinoasa mizerabila ce a cuprins si a distrus mintile oamenilor din Rusia", a declarat Nemtov, citat de Daily Mail.

Liderul opozitiei a mai spus ca Vladimir Putin este vinovat pentru situatia in care a ajuns Rusia, pe care a descris-o ca fiind "o catastrofa ...citeste mai departe despre "Cuvintele care i-au provocat moartea? Interviul acordat de Nemtov cu cateva minute inainte sa fie impuscat" pe Ziare.com

#Boris Nemtov ucis, #Boris Nemtov impuscat, #Boris Nemtov ultimul interviu , #Stiri International