Daca Donald Trump infiinteaza registrul musulmanilor, un lider al evreilor din SUA spune ca se va inscrie si el

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 16:51
889 citiri

Un proemient aparator al drepturilor evreilor in SUA a declarat ca, daca Donald Trump va face ce a promis, adica sa infiinteze o baza de date cu cetatenii musulmani, atunci se va inscrie si el in acel registru.

"Avem vie in memorie amintirea dureroasa a zilelor in care noi insine eram identificati, inregistrati si marcati", a explicat Jonathan Greenblatt, director al Ligii Antidefaimare, citat de The Independent.

Presedintele ales al SUA a anuntat in timpul campaniei electorale ca, daca va castiga, va pune la punct un sistem de "urmarire a musulmanilor".

Jonathan Greenblatt condamna acest proiect.

"Ziua in care va fi creat registrul pentru musulmani va fi ziua in care ma voi inregistra ca musulman datorita credintei mele, datorita angajamentului meu de a pastra valorile americane, pentru ca eu vreau ca aceasta tara sa ramana la fel de mareata cum a fost intotdeauna", a explicat el intr-o declaratie data pentru AFP.

Donald Trump a promovat ideea unui registru al ...citeste mai departe despre "Daca Donald Trump infiinteaza registrul musulmanilor, un lider al evreilor din SUA spune ca se va inscrie si el" pe Ziare.com

#registru musulmani Trump evrei , #Stiri International