Daca e marti, e Belgia. Cum putem trece peste aceasta criza?

Miercuri, 23 Martie 2016, ora 16:31
960 citiri
Daca e marti, e Belgia. Cum putem trece peste aceasta criza?

In Turcia, s-a ajuns la un atentat pe saptamana. De la atacurile asupra Parisului au trecut patru luni. Au murit 130 de oameni, iar acum se numara victimele din Bruxelles. Realitatea s-a schimbat. Traim sub o continua amenintare a terorismului islamist.

Si in tot acest peisaj intunecat, realizam cat de multi bani cheltuim pentru servicii de securitate care rateaza de cate ori au ocazia.

Europarlamentarul roman Traian Ungureanu declara la un post de televiziune ca "Bruxelles a ajuns o crescatorie de teroristi" si in aceasta declaratie e ascuns esecul politicilor de integrare. Cum a reusit Uniunea Europeana sa dezvolte un asemenea cancer si cum va scapa de el?

Au fost o gramada de opinii enuntate in martea asta, unele care spuneau ca trebuie sa-i alungam pe musulmani afara din Europa. Da, dar cum se spune intr-o replica dintr-o reclama: "Au drepturi". Sa nu uitam ca Salah Abdeslam e cetatean european. S-a nascut in Belgia si are cetatenie franceza.

Desi e o intreaga dezbatere ...citeste mai departe despre "Daca e marti, e Belgia. Cum putem trece peste aceasta criza?" pe Ziare.com

#atentate teoriste Bruxelles, #explozii Bruxelles morti raniti, #teroristi Europa Stat Islamic , #Stiri International