Daca se scufundau pe rand 5 vapoare Titanic si toti pasagerii se inecau, crezi ca ai fi aflat?

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 18:25
913 citiri

In ultimii trei ani, 11.701 oameni au murit inecati in timp ce incercau sa traverseze Marea Mediterana. Este ca si cum 5 vapoare Titanic s-ar fi scufundat langa coasta Italiei, avertizeaza organizatia Medici fara Frontiere.

Anul acesta, organizatia a avut echipe de medici la bordul a trei nave de salvare a refugiatilor care fug din tari ravasite de razboi si vin pe mare spre Europa, in barci supraaglomerate.

Din aprilie pana in noiembrie, aceste trei echipe au salvat peste 19.000 de persoane din Mediterana si au ajutat alti 7.000 de oameni sa ajunga in siguranta in Italia, unde au primit ingrijiri medicale.

Cel putin una din sapte persoane salvate din Marea Mediterana a fost ajutata de echipele Medici fara Frontiere, se arata pe site-ul organizatiei.

In the past three years 11,701 #people have died in the #Mediterranean sea. That's more than five titanics sinking off the Italian coast. pic.twitter.com/CVP3UaAmGo- MSF International (@MSF) 4 decembrie 2016

Insa nu toti ...citeste mai departe despre "Daca se scufundau pe rand 5 vapoare Titanic si toti pasagerii se inecau, crezi ca ai fi aflat?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#refugiati morti Mediterana, #morti Marea Mediterana , #Stiri International