CNN: David Cameron stie identitatea teroristului britanic care decapiteaza ostatici

Luni, 15 Septembrie 2014, ora 16:28
1175 citiri
CNN: David Cameron stie identitatea teroristului britanic care decapiteaza ostatici
Foto: The Mirror

A decapitat din nou. Calaul este un britanic inalt, mascat si cu accent londonez, care lucreaza pentru ISIL. Primele lui doua victime au fost jurnalisti americani. Al treilea este un concetatean al sau, britanicul David Haines.

Premierul Marii Britanii, David Cameron, a convocat o sedinta a celor mai inalti responsabili pe securitate nationala in dimineata de duminica pentru a discuta un plan. Potrivit oficialilor britanici, Cameron cunoaste in acest moment identitatea calaului britanic, scrie CNN.

Cameron stie ca gruparea mai are ca ostatici cel putin doi cetateni americani si ca executorul mai are ostatici din alte tari occidentale si ca face parte dintr-un grup mai mare care detine ostatici si care lucreaza pentru ISIL, grup care este numit "The Beatles" de catre captivi.

Premierul britanic mai stie si ca viata tuturor ostaticilor ramasi este in pericol. In acelasi timp, situatia subliniaza o chestiune intunecata: cetatenii britanici merg ca voluntari in Siria la o rata de ...citeste mai departe despre "CNN: David Cameron stie identitatea teroristului britanic care decapiteaza ostatici" pe Ziare.com

#David Cameron identitate calau decapitare, #Cameron identitate calau ISIL, #Cameron nume britanic decapitari , #Stiri International