De ce ar trebui ca Rusia sa dea o mana de ajutor in criza refugiatilor

Sambata, 12 Septembrie 2015, ora 11:40
937 citiri
De ce ar trebui ca Rusia sa dea o mana de ajutor in criza refugiatilor
Foto: Facebook/UNHCR

Europa se confrunta cu o criza fara precedent a refugiatilor, care au dat navala cu sutele de mii peste frontierele europene si care, in cele din urma, vor fi impartiti intre statele membre UE.

Exista insa voci care spun ca nu doar Uniunea Europeana este de vina ca nu a facut nimic pentru a preveni aceasta invazie, ci si altii. De exemplu, Rusia ar trebui sa se gandeasca foarte bine la ce rol a jucat in toata aceasta debandada, mai ales cand vine vorba despre Siria, este de parere Natalia Antonova, jurnalista preocupata de problema refugiatilor, nascuta la Moscova, dar care a trait in Statele Unite.

Rusia a declarat, in repetate randuri, ca are tot dreptul sa isi apere interesele strategice in Orientul Mijlociu, unde are inclusiv o baza navala in orasul Tartus, aflat pe coasta mediterana a Siriei, aminteste Antonova intr-un material publicat pe site-ul Moscow Times.

1.000.000 - atati refugiati vede ONU venind in Europa

Ea este de parere ca, daca o tara s-a implicat in ...citeste mai departe despre "De ce ar trebui ca Rusia sa dea o mana de ajutor in criza refugiatilor" pe Ziare.com

#Rusia refugiati, #Rusia imigranti, #Rusia ajutor refugiati, #SUA refugiati , #Stiri International