De ce ezita americanii sa se implice militar in Ucraina

Vineri, 06 Februarie 2015, ora 11:08
961 citiri
De ce ezita americanii sa se implice militar in Ucraina
Foto: Twitter/ @JohnKerry

Secretarul american de stat John Kerry, care se afla in Ucraina pentru a discuta cererea de arme a Kievului, a dat vina pentru escaladarea conflictului din estul tarii pe Rusia, fara a mentiona asaltul intensificat al armatei ucrainene asupra zonelor controlate de rebeli.

Joi, Casa Alba a transmis ca o posibila asistenta militara din partea Statelor Unite pentru Ucraina ar putea intensifica varsarea de sange din zona, transmite Russia Today, in timp ce agentia Reuters arata ca administratia americana si-a exprimat ingrijorarea cu privire la aceasta ipoteza.

SUA vor sa trimita armament fortelor ucrainene

Agentia mai transmite, citata de Daily Mail, ca Kievul are "dovezi puternice" ca trupele sale se lupta cu forte militare ale Rusiei, mai degraba decat cu separatisti locali, in estul Ucrainei.

In plus, tot joi, John Kerry a precizat ca Washingtonul prefera o solutie diplomatica pentru acest conflict si a subliniat ca "agresiunea rusa" reprezinta cea mai mare ...citeste mai departe despre "De ce ezita americanii sa se implice militar in Ucraina" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#SUA asistenta militara Ucraina, #SUA interventie Ucraina, #SUA militari Ucraina , #Stiri International