De ce ii trimit sirienii mesaje de dragoste Angelei Merkel: Wir lieben dich

Joi, 27 August 2015, ora 17:10
944 citiri
De ce ii trimit sirienii mesaje de dragoste Angelei Merkel: Wir lieben dich
Foto: Facebook/Angela Merkel

Poate ca protestatarii de extrema dreapta din Germania o huiduie pe Angela Merkel ori de cate ori au ocazia, dar nu si sirienii, care ii transmit cancelarului german mesaje de dragoste pe retelele sociale.

Isteria a fost declansata de un comunicat, cum altfel decat sec, publicat saptamana aceasta de Biroul Federal pentru Migratie si Refugiati din Germania, care anunta ca sirienii nu vor mai face subiectul Regulamentului Dublin, relateaza BBC.

Cu alte cuvinte, Germania nu ii va mai trimite pe sirienii solicitanti de azil inapoi in tarile UE in care au ajuns prima oara, cum ar fi Grecia sau Italia. Decizia le va permite miilor de sirieni sa aplice pentru un statut de refugiat in Germania, iar vestea a provocat frenezie in randul acestora.

Peste noapte, retelele sociale s-au umplut de mesaje de dragoste pentru germani si, in special, pentru cancelarul Angela Merkel.

Foto: Facebook/Mohamed Hamdow

Imagini precum cea de mai sus au devenit extrem de populare in mediul online, ...citeste mai departe despre "De ce ii trimit sirienii mesaje de dragoste Angelei Merkel: Wir lieben dich" pe Ziare.com

#Merkel mesaje dragoste sirieni, #Merkel dragoste imigranti , #Stiri International