De ce sustinatorii extremisti ai lui Putin si Trump il vad pe George Soros ca pe cea mai mare amenintare

Miercuri, 16 Noiembrie 2016, ora 22:38
1279 citiri
De ce sustinatorii extremisti ai lui Putin si Trump il vad pe George Soros ca pe cea mai mare amenintare
Foto: Georgesoros.com

Miliardarul american George Soros a investit o parte considerabila din averea sa in promovarea unor cauze liberale in toata lumea, miscare ce i-a adus antipatia extremistilor de dreapta.

O spune jurnalistul Mike Harris intr-un articol publicat pe site-ul The Independent, enumerand multiple acuzatii ce i-au fost aduse lui George Soros de-a lungul timpului:

Analistul financiar Zerohedge a sustinut ca Soros "a creat de unul singur criza refugiatilor din Europa".

Site-ul xenofob Breitbart a spus ca finantarea de catre Soros a campaniei din SUA Black Lives Matters (Vietile negrilor conteaza) a facut parte din incercarile sale de a influenta alegerile prezidentiale.

Iar realizatorul radio Alex Jones, sustinator al lui Donald Trump, a acuzat ca "Soros se afla in spatele invaziei musulmane din Occident".

De asemenea, in luna august, hackeri despre care se crede ca au legaturi cu guvernul rus au furat mii de documente din serverele fundatiei lui Soros si le-au publicat pe ...citeste mai departe despre "De ce sustinatorii extremisti ai lui Putin si Trump il vad pe George Soros ca pe cea mai mare amenintare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#George Soros amenintare extremisti, #George Soros democratie , #Stiri International