De ce Trump este dur cu intreaga lume, dar se comporta ca o pisicuta cand vine vorba de Putin

Duminica, 08 Ianuarie 2017, ora 08:37
948 citiri
De ce Trump este dur cu intreaga lume, dar se comporta ca o pisicuta cand vine vorba de Putin
Foto: Facebook/Donald Trump

Cand vin de la un candidat la prezidentiale, admiratia lui Donald Trump pentru Rusia si stilul autocrat sunt ciudate. Dar cand vin de la un presedinte ales sunt cel putin alarmante.

O spune analistul politic Eugene Robinson, intr-un editorial publicat pe site-ul Washington Post. "Care-i treaba cu Trump si Rusia?", se intreaba acesta.

Tandemul Putin-Trump da frisoane tarilor est-europene

Cel mai recent semn al infatuarii lui Trump este refuzul de a accepta concluzia serviciilor secrete americane cu privire la implicarea Rusiei, prin atacuri informatice, in alegerile prezidentiale - o operatiune riscanta si provocatoare care ar fi putut fi autorizata de insusi Vladimir Putin.

"Ar putea fi altcineva", le-a spus Donald Trump jurnalistilor in ajunul Anului Nou. "Iar eu stiu lucruri pe care altii nu le stiu, asa ca nu pot fi siguri de aceasta situatia. Stiu multe despre atacuri informatice, care sunt un lucru foarte greu de demonstrat", a adaugat republicanul.

Este ciudat cum ...citeste mai departe despre "De ce Trump este dur cu intreaga lume, dar se comporta ca o pisicuta cand vine vorba de Putin" pe Ziare.com

#Trump admiratie Putin, #Trump politica Rusia , #Stiri International