De la ipostaze inedite, la momente istorice: Cele mai bune fotografii cu Obama, in 2015 (Galerie foto)

Sambata, 02 Ianuarie 2016, ora 10:39
947 citiri
De la ipostaze inedite, la momente istorice: Cele mai bune fotografii cu Obama, in 2015 (Galerie foto)
Foto: Pete Souza/Fotograf oficial al Casei Albe

Pete Souza, fotograful oficial al Casei Albe, a realizat un album retrospectiv cu instantanee care il surprind pe presedintele Barack Obama in ipostaze inedite in 2015.

In fiecare an, spune Souza, incearca sa pastreze mai putin de 100 de fotografii remarcabile din anul ce a trecut si in fiecare an esueaza.

"Fiecare fotografie, surprinsa fie de mine sau un fotograf de la Casa Alba din echipa mea, este insotita de observatiile mele personale despre imagine. Unele imagini necesita mica explicatie. Cu toate acestea, pentru mai multe imagini, am inclus si un mic background pentru a oferi context suplimentar sau pentru a explica de ce imaginea a fost deosebit de important pentru mine. (...) Sper sa va bucurati aceasta galerie. Astept cu nerabdare sa fac asta, pentru ultima oara, si in 2016", scrie Souza.

23 februarie 2015

Fiica presedintelui, Malia, s-a oprit la Biroul Oval intr-o dupa-amiaza pentru a-l vedea pe tatal ei si, in timp ce ei vorbeau, i-a sters ceva de pe ...citeste mai departe despre "De la ipostaze inedite, la momente istorice: Cele mai bune fotografii cu Obama, in 2015 (Galerie foto)" pe Ziare.com

#fotografii Obama 2015, #cele mai bune imagini Obama , #Stiri International