Declaratia lui Marine Le Pen dupa ce s-a vazut cu Putin: UE va muri pentru ca oamenii nu o mai vor

Duminica, 26 Martie 2017, ora 23:45
1112 citiri
Declaratia lui Marine Le Pen dupa ce s-a vazut cu Putin: UE va muri pentru ca oamenii nu o mai vor
Foto: Arhiva Facebook/Marine le Pen

Uniunea Europeana va disparea pentru ca oamenii nu o mai vor, a declarat duminica lidera Frontului National, Marine Le Pen, la un miting electoral desfasurat la Lille (nordul Frantei), afirmand ca UE va fi inlocuita de o "Europa a oamenilor".

"Uniunea Europeana va muri intrucat oamenii nu o mai vor. Ideea europeana distrusa de federalisti va renaste in Europa oamenilor si... a natiunilor", a spus candidata extremei-drepte la alegerile prezidentiale din Franta, citat de Reuters.

Declaratia lui Le Pen vine dupa ce vineri candidata la prezidentialele din Franta s-a intalnit cu presedintele rus Vladimir Putin, la Kremlin. Putin i-a dat asigurarica Rusia nu urmareste sa se implice in apropiatele alegeri prezidentiale din Franta, iar Le Pen a spus ca va analiza mijloacele pentru ridicarea rapida a sanctiunilor impuse Rusiei de catre Uniunea Europeana din cauza crizei din Ucraina.

Cu o luna inainte de primul tur al scrutinului prezidential din Franta, 43% dintre alegatorii francezi inca nu stiu cu cine sa voteze, conform unui sondaj dat publicitatii vineri, rezultate ce releva incertitudinea din jurul campaniei electorale din aceasta tara.

Un sondaj de opinie al Institutului Odoxa pentru postul de radio Franceinfo releva ca 43% dintre alegatori nu au ales inca un candidat pentru care sa voteze in primul tur de scrutin, ceea ce reflecta, conform institutului, o "incertitudine fara precedent in istoria electorala franceza".

Sondajul a mai relevat ca alegatorii potentiali pentru candidatii de dreapta - Marine Le Pen si conservatorul Francois Fillon - sunt mai constanti in optiunea lor decat potentialii alegatori ai lui Emmanuel Macron (centru) si cei mai importanti candidati de stanga, Benoit Hamon si Jean-Luc Melenchon.

Citeste si Alegeri in Franta: Cine a fost cel mai convingator candidat din dezbaterea prezidentiala ...citeste mai departe despre "Declaratia lui Marine Le Pen dupa ce s-a vazut cu Putin: UE va muri pentru ca oamenii nu o mai vor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Marine le Pen UE muri, #Marine le Pen candidat presedintie Franta , #Stiri International