Declaratiile premierului maghiar din Romania i-au infuriat pe unii unguri de acasa

Sambata, 25 Iulie 2015, ora 18:54
972 citiri
Declaratiile premierului maghiar din Romania i-au infuriat pe unii unguri de acasa
Foto: Facebook/Tusvanyos

Partidele din Ungaria au criticat declaratiile facute de premierul Viktor Orban la Baile Tusnad, acuzandu-l ca alimenteaza "xenofobia", genereaza o falsa stare de alerta si ignora valorile europene.

Victor Orban a declarat sambata, la Universitatea de Vara "Tusvanyos" de la Baile Tusnad, ca imigratia ilegala reprezinta "o amenintare la adresa Europei", existand riscul "pierderii identitatii culturale europene".

"Masele de extracomunitari clandestini contribuie la amplificarea terorismului, somajului si infractionalitatii", a afirmat Viktor Orban, potrivit MTI.

Premierul Ungariei a venit in Romania sa vorbeasca de pericolul care ameninta EuropaPremierul Ungariei se afla in Romania: "In Transilvania, acasa"

Premierul de dreapta al Ungariei a criticat formatiunile de stanga. "Partidele de stanga din Europa vad imigratia ca pe o oportunitate, nu ca pe o amenintare. Vor sa anuleze conceptul de state-natiuni.

In 2004, formatiunile de stanga din Ungaria instigau lumea impotriva ...citeste mai departe despre "Declaratiile premierului maghiar din Romania i-au infuriat pe unii unguri de acasa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#premier maghiar Orban Romania, #reactie Ungaria declaratii Orban , #Stiri International