Deputat britanic, despre romani: Nu sunt in stare sa utilizeze telefoane mobile, dar sunt buni la culesul capsunelor

Marti, 04 Octombrie 2016, ora 08:40
840 citiri

Imigrantii romani si bulgari "poate nu sunt in stare sa utilizeze telefoane mobile, dar sunt buni la culesul capsunelor", a afirmat un deputat conservator eurosceptic britanic, Owen Paterson, la o conferinta pe tema efectelor iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Referindu-se la efectele Brexit, Owen Paterson a evocat situatii din perioada in care a fost secretar de stat pentru Mediu, Alimentatie si Afaceri Rurale, din 2012 pana in 2014.

Sustinatorii Brexit-ului nu mai vor muncitori romani, bulgari, italieni, spanioli si greci in Marea Britanie

"Cei mai suparati oameni pe care i-am intalnit la Defra (Departamentul pentru Mediu, Alimentatie si Afaceri Rurale - n.red.) erau cultivatori de fructe si legume afectati de neaplicarea sistemului pentru sezonieri in agricultura care le permitea bulgarilor si romanilor sa beneficieze de cazare si mancare pentru o perioada limitata, in timpul sezonului, dupa care sa revina in tarile lor.

Este vorba de o activitate lucrativa ...citeste mai departe despre "Deputat britanic, despre romani: Nu sunt in stare sa utilizeze telefoane mobile, dar sunt buni la culesul capsunelor" pe Ziare.com

#romani cules capsune, #romani Marea Britanie , #Stiri International