Desi n-are nicio functie oficiala, Ivanka Trump va primi un birou la Casa Alba

Marti, 21 Martie 2017, ora 13:30
936 citiri
Desi n-are nicio functie oficiala, Ivanka Trump va primi un birou la Casa Alba
Foto: Arhiva Facebook/Ivanka Trump

Un oficial al administratiei prezidentiale a anuntat marti dimineata ca Ivanka Trump va primi un birou la Casa Alba. Insa, fiica presedintelui nu va avea un titlu oficial si nici un salariu atat timp cat va munci in aripa vestica a Casei Albe - centrul puterii executive din Statele Unite.

De asemenea, fiica presedintelui se va bucura de acces la informatii clasificate, servind ca "ochii si urechile" lui Donald Trump, potrivit BBC>

Sotul Ivankai, Jared Kushner, ocupa deja pozitia de consilier-sef la Casa Alba si a jucat un rol cheie in aranjarea unei intalniri intre Trump si Nieto. Insa, aceasta reusita diplomatica a fost ignorata de catre presedintele american, iar liderul mexican a decis sa anuleze deplasarea la Washington in urma comentariilor dure lansate de catre Trump.

Influenta cuplului asupra presedintelui a ridicat deja semne de intrebare cu privire la existenta unui posibil conflict de interese la Casa Alba.

Ivanka Trump a participat deja la o serie de intalniri cheie cu lideri ai unor mari puteri, precum premierul Justin Trudeau si cancelarul Angela Merkel. ...citeste mai departe despre "Desi n-are nicio functie oficiala, Ivanka Trump va primi un birou la Casa Alba" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ivanka Trump birou Casa Alba , #Stiri International