Atacuri in serie in Germania - Rolul presei si ce masuri trebuie luate pentru ca UE sa nu se prabuseasca Interviu cu Petre M.Iancu

Marti, 26 Iulie 2016, ora 07:00
794 citiri

Intr-o singura saptamana, in Germania au avut loc 4 atacuri soldate cu 10 morti si peste 50 de raniti, iar autoritatile dezvaluie ca sunt pe urmele a circa 400 de suspecti de terorism adusi in tara de valul de refugiati. Cum se vad lucrurile din interiorul granitelor Germaniei?

Dupa atacul cu toporul din tren, au urmat

atacul armat de la Munchen, femeia omorata pe strada cu maceta de un refugiat sirian si explozia din restaurantul din Reutlingen.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Petre M.Iancu, jurnalist la Deutsche Welle, vorbeste despre seria de atacuri si masurile pe care autoritatile de la Berlin si de la Bruxelles trebuie sa le ia inainte ca Uniunea Europeana sa nu se prabuseasca.

Cum se vad aceste atacuri din Germania?

Trebuie sa incepem prin a spune clar ca nu se poate pune semnul "egal" intre un asasin germano-iranian, precum cel de la Munchen, autorul unui teribil amoc (amok in germana - boala mintala tropicala, care este cauzata de abuzul de stupefiante si care ...citeste mai departe despre "Atacuri in serie in Germania - Rolul presei si ce masuri trebuie luate pentru ca UE sa nu se prabuseasca Interviu cu Petre M.Iancu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#atacuri Germania, #atac Munchen, #refugiati Germania , #Stiri International