Despre Uniunea Sovietica si valori

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 07:36
889 citiri
Despre Uniunea Sovietica si valori

Mesajul transmis de Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti, prin intermediul unui videoclip, este un foarte bun mesaj de promovare.

Este foarte util, pentru informarea opiniei publice din Romania si clarificarea abordarii istorice de la care pleaca Moscova atunci cand construieste strategia relatiilor bilaterale intre cele doua state.

Este foarte bine ca un oficiu diplomatic, mandatat evident de statul acreditant, isi prezinta viziunea in ceea ce priveste raporturile de parteneriat asa cum s-au dezvoltat in timp.

Si trebuie sa avem in vedere ca nu este vorba de un mesaj care ar veni din mediul academic sau nonguvernamental reprezentand un punct de vedere, o viziune, o pozitie subiectiva si evident partizana. Este un mesaj transmis de Ambasada Rusiei la Bucuresti. Or, ambasadele transmit doar mesaje oficiale, omologate de Centrala.

Prin urmare, am aflat ca in plan bilateral conceptul "Uniunii Sovietice" este functional, activ, util, pentru a intelege din ce directie istorica ...citeste mai departe despre "Despre Uniunea Sovietica si valori" pe Ziare.com

#ambasada Rusia 100 euro Cumintenia, #donatie Rusia Cumintenia Pamantului , #Stiri International