Dilema lui Putin: Si daca in avion a fost o bomba?

Duminica, 08 Noiembrie 2015, ora 07:15
909 citiri

Presedintele rus Vladimir Putin este pus in dificultate de dovezile tot mai numeroase in sprijinul ipotezei ca avionul de pasageri prabusit in Egipt la sfarsitul saptamanii trecute cu 224 de persoane la bord a fost tinta unui atac terorist.

Daca se confirma aceasta teorie, atunci Putin va fi nevoit sa dea un raspuns adecvat militantilor Statului Islamic ce au aratat ca accidentul aviatic este o razbunare rapida pentru operatiunea militara a Rusiei in Siria, scrie Radio Free Europe/Radio Liberty, intr-o ampla analiza.

Publicatia citata enumera si cateva scenarii posibile pe care le-ar putea urma Kremlinul in aceasta situatie, ce are potentialul sa ii creeze probleme lui Putin atat in tara, cat si in afara:

Negarea

Daca nu exista probe irefutabile care sa dovedeasca faptul ca la bordul avionului Kogalimavia/Metrojet se afla o bomba, Rusia va fi tentata sa continue sa nege asta. Cu toate ca si a admite ca accidentul a avut loc dintr-o eroare tehnica sau de pilotaj este ...citeste mai departe despre "Dilema lui Putin: Si daca in avion a fost o bomba?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin atentat bomba avion Egipt, #Putin avion prabusit Egipt , #Stiri International