Diplomatia romana, la Casa Alba si Pentagon: Discutii despre Ucraina, NATO si vize

Sambata, 12 Aprilie 2014, ora 17:32
1185 citiri
Diplomatia romana, la Casa Alba si Pentagon: Discutii despre Ucraina, NATO si vize
Foto: caleaeuropeana.ro

Diplomatia romana a purtat, vineri, discutii cu omologii americani despre securitatea in partea de est a Europei, importanta Aliantei Nord-Atlantice, precum si despre eliminarea vizelor.

Secretarul de stat pentru afaceri strategice din cadrul Ministerului de Externe, Bogdan Aurescu, s-a intalnit cu Celeste Wallander, senior director si asistent special al presedintelui SUA pentru Rusia si Asia Centrala in cadrul echipei de securitate nationala - Consiliul de Securitate Nationala, la Casa Alba, dar si cu Derek Chollet, ssistent pentru securitate internationala al Secretarului SUA al Apararii, la Pentagon.

In cadrul intrevederii cu Celeste Wallander, oficialul roman a abordat in principal modalitatile de intensificare a Parteneriatului Strategic bilateral in domeniul politico-militar si de securitate, pe fundalul evolutiilor ingrijoratoare din imediata vecinatate a Romaniei, se arata in comunicatul remis Ziare.com.

Bogdan Aurescu a subliniat importanta pe care Romania o acorda ...citeste mai departe despre "Diplomatia romana, la Casa Alba si Pentagon: Discutii despre Ucraina, NATO si vize" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#diplomati romani SUA, #discutii Romania SUA, #discutii SUA Romania Ucraina, #vize Romania SUA , #Stiri International