Discursul vibrant al lui Michelle Obama impotriva lui Donald Trump: Este rusinos. Este intolerabil!

Vineri, 14 Octombrie 2016, ora 09:37
889 citiri
Discursul vibrant al lui Michelle Obama impotriva lui Donald Trump: Este rusinos. Este intolerabil!
Foto: Facebook/Michelle Obama

Foarte populara Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, care s-a tinut cu atentie departe de politica incepand din 2008, s-a declarat revoltata, intr-un discurs plin de pasiune, de atitudinea lui Donald Trump referitoare la femei.

Sotia lui Barack Obama a spus ca a "inghetat pana in maduva oaselor" cand a aflat de declaratile degradante si misogine pe care Trump le-a facut in 2005 si in contextul in care acesta a fost vizat totodata de marturii ale mai multor femei care-l acuza de agresiuni sexuale.

"Indiferent de partidul din care facem parte, democrat, republican ori independent, nicio femeie nu merita sa fie tratata in acest fel. Nimeni nu merita acest gen de injurii", a rostit Michelle Obama, joi, cu vocea tremurand de emotie.

De la intrarea lui Trump in campanie, in iunie 2015, intrebarea despre relatia sa cu femeile a facut obiectul multor dezbateri - atunci cand a mentionat ciclul menstrual al unei prezentatoare de televiziune, cand a ironizat o miss Univers ca a ...citeste mai departe despre "Discursul vibrant al lui Michelle Obama impotriva lui Donald Trump: Este rusinos. Este intolerabil!" pe Ziare.com

#Michelle Obama atac Trump, #Michelle Obama discurs Trump , #Stiri International