Doar Teleormanul, de unul singur, are nevoie de 5 milioane de imigranti

Miercuri, 09 Septembrie 2015, ora 08:44
801 citiri
Doar Teleormanul, de unul singur, are nevoie de 5 milioane de imigranti

Acum cateva zile, vicepremierul Dragnea - actualmente si seful sefilor PSD - afirma, ne spune o sursa deschisa: "Eu n-as vrea sa vad cateva mii de imigranti in mars pe strazile Bucurestiului".

E lesne de inteles, cred, aceasta afirmatie: toti imigrantii care ar putea veni in Romania, adica macar vreo cinci milioane de oameni, daca se poate, ar trebui sa ajunga (chiar maine dimineta, Doamne-ajuta!) in Teleorman. Si, nu, nu, nicidecum in alta parte! Sa va explic acum, pas cu pas, de ce.

Un calcul mai atractiv decat Brooke Shields la tinerete

Relativ recent (mai precis, chiar la inceputul lui iunie a.c.), presa semnala ca Guvernul studiaza posibilitatea recalcularii normelor de hrana in penitenciare, pentru realizarea de economii bugetare. Din textul in cauza aflam, intre altele, si faptul ca detinutii au dreptul la hrana de 2.800 pana la 3.500 de calorii pe zi. Sa retinem asta, ne va ajuta tare mult in calculul nostru.

Asa, deci. Sa zicem ca maine dimineata (sau cel tarziu ...citeste mai departe despre "Doar Teleormanul, de unul singur, are nevoie de 5 milioane de imigranti" pe Ziare.com

#imigranti Romania, #Liviu Dragnea imigranti Romania, #imigranti Teleorman , #Stiri International