Document clasificat sustras de hackeri de la Hillary Clinton, gasit intr-un server din Romania (Surse)

Luni, 17 Octombrie 2016, ora 21:38
1426 citiri
Document clasificat sustras de hackeri de la Hillary Clinton, gasit intr-un server din Romania (Surse)
Foto: Facebook/Hillary Clinton

Un document clasificat sustras de hackeri de la Hillary Clinton, candidatul democrat la presedintia SUA, ori de la colaboratori ai acesteia a fost gasit intr-un server din Romania, sustin surse citate de presa din Statele Unite.

Note informative din ancheta Biroului Federal de Investigatii (FBI) in cazul atacurilor cibernetice care au vizat sisteme ale lui Hillary Clinton sugereaza ca grupuri independente au depistat documente clasificate cu caracter militar intr-un server aflat in Romania.

Conform unor surse citate de cotidianul The Washington Examiner, ancheta FBI a depistat ca un martor - a carui identitate nu a fost dezvaluita - s-a consultat in august 2015 cu politicianul republican Newt Gingrich despre modul in care puteau fi analizate informatiile obtinute prin atacurile hackerilor asupra serverului lui Hillary Clinton. In aceasta operatiune privata de evaluare ar fi fost implicat si un membru al Comisiei Judiciare a Senatului SUA.

Citeste mai multe despre scandalul ...citeste mai departe despre "Document clasificat sustras de hackeri de la Hillary Clinton, gasit intr-un server din Romania (Surse)" pe Ziare.com

#mail Hillary Clinton server Romania, #document clasificat Clinton Romania , #Stiri International