Dodon promite relatii bune cu UE, cu "prietenii din Romania" si cu Rusia, daca va fi presedinte. Dar fara NATO

Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 08:50
892 citiri

Igor Dodon, candidatul prorus la presedintia Republicii Moldova, clasat pe locul intai in primul tur al alegerilor, promite ca va mentine relatii bune cu Uniunea Europeana, cu "prietenii din Romania", dar si cu Rusia, daca va deveni presedinte.

"Cred ca trebuie sa avem relatii bune cu Uniunea Europeana si vom avea", a declarat Igor Dodon intr-un interviu acordat postului Radio Free Europe/Radio Liberty.

"Vom asigura continuarea parteneriatului cu Uniunea Europeana, cu prietenii nostri din Romania si cu Federatia Rusa", a adaugat liderul Partidului Socialistilor.

Ce ar insemna o Moldova condusa de Igor Dodon? Dar una a Maiei Sandu?

Dodon a promis in campanie apropierea Republicii Moldova de Rusia, el obtinand 48,23% din voturi in primul tur al alegerilor prezidentiale, in timp ce Maia Sandu, candidatul proeuropean clasat pe locul al doilea, a fost votata de 38,42% dintre cetateni. Cei doi se vor confrunta in turul doi de scrutin, pe 13 noiembrie.

Alegeri in Moldova: ...citeste mai departe despre "Dodon promite relatii bune cu UE, cu "prietenii din Romania" si cu Rusia, daca va fi presedinte. Dar fara NATO" pe Ziare.com

#Dodon relatii UE, #Dodon relatii relatii Romania, #Dodon relatii Rusia , #Stiri International