Dodon s-a razgandit, dupa intalnirea cu Putin: Vrea sa anuleze Acordul Moldova - UE

Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 17:58
970 citiri
Dodon s-a razgandit, dupa intalnirea cu Putin: Vrea sa anuleze Acordul Moldova - UE
Foto: Kremlin

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat, marti, la conferinta de presa comuna sustinuta alaturi de omologul sau rus Vladimir Putin, ca Partidul Socialistilor va castiga alegerile parlamentare din 2018, iar atunci intentioneaza sa anuleze Acordul de Asociere cu UE semnat de Republica Moldova in anul 2014.

Asta dupa ce, pe 26 noiembrie, la scurt timp dupa ce a fost ales presedinte, Dodon a spus ca vrea si Acordul cu UE, si relatii bune cu Rusia.

"Consider ca Partidul Socialistilor va castiga alegerile parlamentare din 2018 si atunci va fi anulat Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana. Acest lucru il voi discuta si cu partenerii de la Bruxelles.

La Bruxelles vom trece in revista rezultatele obtinute in urma semnarii Acordului de Asociere si vom aprecia acest acord", a declarat Dodon la conferinta de presa sustinuta alaturi de Vladimir Putin.

Igor Dodon a mai spus ca ...citeste mai departe despre "Dodon s-a razgandit, dupa intalnirea cu Putin: Vrea sa anuleze Acordul Moldova - UE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dodon renuntare Acord Moldova UE, #Dodon intalnire Putin, #Moldova relatie Rusia, #Dodon vizita Moscova , #Stiri International