Dodon zice ca UE nu mai e buna pentru R. Moldova: De ce sa ne grabim sa prindem un tren care isi pierde din vagoane?

Sambata, 03 Iunie 2017, ora 17:51
657 citiri
Dodon zice ca UE nu mai e buna pentru R. Moldova: De ce sa ne grabim sa prindem un tren care isi pierde din vagoane?
Foto: Facebook Igor Dodon

Presedintele Igor Dodon a declarat, vineri, ca Republica Moldova nu poate adera la Uniunea Europeana (UE) astfel cum se prezinta aceasta acum si a pus la indoiala beneficiile unei asemenea integrari in conditiile in care Marea Britanie a votat pentru parasirea blocului comunitar, informeaza agentia de presa Reuters.

"Oamenii simpli se intreaba adesea: de ce sa ne grabim sa prindem un tren care isi pierde din vagoane? Urmeaza Brexitul. Sa vedem ce se intampla", a declarat Dodon in cadrul Forumului Economic International de la Sankt Petersburg.

Facandu-si publica, in luna martie, intentia de a semna, indiferent de opozitia guvernului proeuropean de la Chisinau, un "acord cadru de colaborare" intre Republica Moldova si Uniunea Economica Eurasiatica patronata de Moscova, Igor Dodon sustinea ca majoritatea cetatenilor moldoveni nu sustin cursul de integrare in Uniunea Europeana.

Scandal in R. Moldova pe steagul UE: Dodon l-a dat jos de pe cladirea presedintiei, liberalii l-au pus la loc ...citeste mai departe despre "Dodon zice ca UE nu mai e buna pentru R. Moldova: De ce sa ne grabim sa prindem un tren care isi pierde din vagoane?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dodon Moldova Uniunea Europeana , #Stiri International