Doi ministri norvegieni, despre cazul Bodnariu: O campanie internationala impotriva Norvegiei

Vineri, 15 Aprilie 2016, ora 16:08
1139 citiri
Doi ministri norvegieni, despre cazul Bodnariu: O campanie internationala impotriva Norvegiei
Foto: Flickr / L.C. Nottaasen

Cazul Bodnariu este "o campanie internationala impotriva Norvegiei", iar presiunile din partea politicienilor nationali, care duc campanii privind cazurile de protectie a copilului, nu sunt luate in considerare de catre autoritatile norvegiene, se arata intr-un articol scris de doi ministri norvegieni.

"Un caz de protectia copilului referitor la o familie norvegiano-romana se afla in mijlocul unei escaladante campanii internationale impotriva Norvegiei", se arata intr-un articol scris de doi ministri norvegieni.

Solveig Horne, ministrul norvegian al Copiilor si Egalitatii, si Elisabeth Aspaker, ministrul norvegian al Afacerilor UE si SEE, au explicat in articol cum functioneaza sistemul de protectie al copilului din Norvegia.

Cazul Bodnariu a ajuns in presa straina: BBC, amplu material

Acestia mai spun ca "presiunile din partea politicienilor nationali sau din partea persoanelor care duc campanii locale sau internationale nu sunt luate in considerare intr-un caz individual ...citeste mai departe despre "Doi ministri norvegieni, despre cazul Bodnariu: O campanie internationala impotriva Norvegiei" pe Ziare.com

#ministri Norvegia Bodnariu, #campanie Norvegia Bodnariu , #Stiri International