Doi oameni au fost ucisi pe strada, la Paris. Atacatorul le-a taiat gatul si a strigat "Allah Akbar"

Vineri, 17 Martie 2017, ora 16:40
1067 citiri
Doi oameni au fost ucisi pe strada, la Paris. Atacatorul le-a taiat gatul si a strigat "Allah Akbar"
Foto: Arhiva Ziare.com

Un barbat a fost retinut, vineri, la Paris, el fiind suspectat ca a ucis doua persoane cu cutitul. Victimele sunt tatal si fratele sau.

Crimele au fost savarsite la primele ore ale diminetii in arondismentul 11 din Paris. Potrivit unei surse din Politie, atacatorul ar fi strigat "Allah Akbar", arata Le Figaro.

Alte surse din randul fortelor de ordine indica faptul ca ar putea fi vorba despre un conflict de familie, sfarsit in mod tragic.

Zona in care au fost gasite cadavrele "intr-o mare de sange", in strada Montreuil, a fost incercuita. O ancheta a fost demarata, mai anunta presa franceza.

Amintim ca Franta e cu nervii intinsi la maximum, dupa o serie de atacuri jihadiste in care au fost ucisi peste 230 de oameni, intre ianuarie 2015 - iulie 2016. Joi, un adolescent a deschis focul intr-o scoala din Grasse, sud-estul tarii. In atac au fost ranite 14 persoane, insa motivul agresiunii nu are de-a face cu terorismul.

A.S. ...citeste mai departe despre "Doi oameni au fost ucisi pe strada, la Paris. Atacatorul le-a taiat gatul si a strigat "Allah Akbar"" pe Ziare.com

#barbati gat taiat Paris, #barbati ucisi Paris Allah Akbar , #Stiri International