Donald Trump, cea mai scazuta cota de incredere dintre ultimii presedinti americani - sondaj CNN

Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 23:23
838 citiri
Donald Trump, cea mai scazuta cota de incredere dintre ultimii presedinti americani - sondaj CNN
Foto: Facebook/ Donald J. Trump

Republicanul Donald Trump are cea mai scazuta cota de incredere in randul ultimilor presedinti americani, cu doar trei zile inainte de investirea sa la Casa Alba.

Potrivit unui sondaj citat de CNN si realizat de postul de televiziune si de ORC, Trump se bucura de o cota de incredere de doar 40 la suta.

Spre comparatie, Barack Obama avea o cota de 84 la suta, la inceputul primului sau mandat, pe 15 ianuarie 2009.

De asemenea, cota este cu mult mai mica decat cea avuta de oricare dintre ultimii trei presedinti americani, care au avut cate doua mandate. Spre exemplu, in ultimii 24 de ani, George W. Bush, la inceputul primului mandat, in luna ianuarie 2001, a avut cea mai scazut cota de incredere in sondajele de la inceput de drum, de 61 la suta, cu peste 20 la suta mai mult decat are acum Trump.

Sondajul mai arata ca peste jumatate (53 la suta) dintre respondenti spun ca declaratiile si actiunile lui Trump de dupa alegerile prezidentiale i-au facut sa aiba mai putina incredere ...citeste mai departe despre "Donald Trump, cea mai scazuta cota de incredere dintre ultimii presedinti americani - sondaj CNN" pe Ziare.com

#sondaj incredere Donald Trump, #Donald Trump ceremonie investire , #Stiri International