Donald Trump, despre acuzatiile de hartuire sexuala: Oamenii astia sunt bolnavi, totul e o minciuna!

Sambata, 15 Octombrie 2016, ora 12:17
902 citiri

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, s-a aparat de acuzatiile de hartuire sexuala care i s-au adus.

El a participat, vineri, la o intrunire cu sustinatorii sai din Greensboro, North Carolina, potrivit The Independent.

Trump a mentionat ca acuzatiile care ii sunt aduse sunt false si ca nu le-a intalnit pe multe dintre cele care sustin ca au fost agresate sexual de el.

"Nu stiu cine sunt femeile respective. N-am nici cea mai vaga idee si cred ca si voi stiti ca nu am nici cea mai vaga idee. Oamenii astia sunt blonavi", a transmis candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA.

De asemenea, el a acuzat-o de minciuna pe jurnalista Natasha Stoynoff de la revista People, care a spus ca a fost agresata de Trump atunci cand a mers la locuinta lui pentru a-i lua un interviu.

Candidatul republican la alegerile SUA a sustinut ca femeia vrea sa-si faca reclama gratuita si a aratat ca aceasta nu a alertat autoritatile in legatura cu ...citeste mai departe despre "Donald Trump, despre acuzatiile de hartuire sexuala: Oamenii astia sunt bolnavi, totul e o minciuna!" pe Ziare.com

#Trump se aara acuzatii hartuire sexuala, #Trump acuzatii hartuire sexuala, #Trump hartuire sexuala , #Stiri International