Donald Trump, esecul republican dupa ce politica a fost confiscata de televiziune

Sambata, 05 Martie 2016, ora 08:08
1519 citiri
Donald Trump, esecul republican dupa ce politica a fost confiscata de televiziune

Erau semne ca Partidul Republican are nevoie de reforma dupa victoria democratului Barack Obama. Mai multi comentatori au scris atunci ca dreapta conservatoare are probleme "demografice" si retorice. Dar, totusi, republicanii au crezut ca lucrurile se vor aseza. Si au mers mai departe pe discursul urii (Tea Party, un exemplu).

In niciun moment nu m-am asteptat ca Donald Trump sa castige nominalizarea. Succesul si prabusirea doamnei Sarah Palin mi s-au parut o aventura ce nu va fi repetata, dar ei, nu. Au decis sa mareasca miza si sustinatorii dreptei au pariat pe Trump in alegerile primare.

In acest moment, dupa Super Tuesday, ziua de marti in care au loc alegeri atat pentru nominalizarea candidatului republican, cat si pentru al celui democrat in 11 state concomintent, Donald Trump are votul a 319 delegati. Daca va castiga sustinerea a cel putin 1.223 de delegati republicani ai statelor federale, va obtine nominalizarea.

In Super Tuesday a castigat alegerile in sapte din cele ...citeste mai departe despre "Donald Trump, esecul republican dupa ce politica a fost confiscata de televiziune" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dondald Trump alegeri prezidentiale SUA, #Hillary Clinton alegeri prezidentiale SUA , #Stiri International