Donald Trump si-a facut aparitia neanuntat la o nunta organizata la clubul sau (Video)

Luni, 12 Iunie 2017, ora 11:24
821 citiri
Donald Trump si-a facut aparitia neanuntat la o nunta organizata la clubul sau (Video)
Foto: Arhiva Facebook/Donald Trump

Presedintele american Donald Trump si-a facut aparitia neanuntat, sambata noapte, in timpul petrecerii de nunta a unui cuplu proaspat casatorit, ce a avut loc la clubul sau Trump National Golf Club din Bedminster Township, New Jersey.

Kristen Piatkowski si Tucker Gladhill, un cuplu proaspat casatorit, au avut parte de surpriza vietii lor sambata seara: o vizita neasteptata din partea presedintelui american.

Trump si-a facut aparitia mult dupa inceperea petrecerii de nunta, ce a avut loc in clubul Trump National Golf Club din Bedminster Township, New Jersey, potrivit unui invitat la eveniment.

Oaspetii nu aveau idee ca Trump, care si-a petrecut weekendul la acest club, isi va face aparitia la eveniment, pana cand agentii serviciilor secrete americane au patruns in sala plina de invitati cu cateva minute inainte de sosirea presedintelui, pentru a asigura securitatea locului si a fi siguri ca oaspetii nu il vor deranja pe liderul de la Casa Alba.

Odata ce s-a aflat in mijlocul lor, Trump a intrebat de numele mirelui si al miresei si s-a lasat fotografiat. Unul din martorii la eveniment a declarat ca presedintele a mai semnat si cateva sepci pe care scria "Make America Great Again" si le-a facut cadou invitatilor, unii dintre acestia ovationandu-l pe Trump si scandand "USA!".

Reprezentantii Casei Albe nu prea au dat detalii cu privire la activitatile de weekend ale presedintelui Trump in Bedminster. Membrii atasati ai serviciului de presa nu au avut acces in club si au aflat despre vizita presedintelui la respectiva nunta cand au inceput sa fie distribuite imagini pe retelele de socializare.

Totodata, Trump a organizat duminica seara un eveniment privat de strangere de fonduri la clubul sau pentru Tom MacArthur, Membru al Camerei Reprezentantilor a Statelor Unite ale Americii, inainte de a reveni la Washington. ...citeste mai departe despre "Donald Trump si-a facut aparitia neanuntat la o nunta organizata la clubul sau (Video)" pe Ziare.com

#Trump aparitie surpriza nunta video , #Stiri International