Doua cotidiene germane publica un indrumar in araba pentru refugiati

Miercuri, 09 Septembrie 2015, ora 17:10
676 citiri

Cotidienele germane Bild si BZ, al caror proprietar este gigantul media Axel Springer, au publicat, miercuri, o mica brosura conceputa ca indrumar redactat in araba, destinat refugiatilor ce sosesc la Berlin.

Aceasta mica brosura de patru pagini este inserata la mijlocul tabloidului berlinez BZ si editiei locale Berlin-Brandebourg a popularului cotidian Bild, cel mai citit din Germania.

Ghidul contine o harta a capitalei germane cu traducerea denumirilor principalelor cartiere, un glosar al celor mai uzuale cuvinte si expresii germane insotite de traducerea lor in araba si propune, de asemenea, adrese ale unor organizatii neguvernamentale si centre pentru primirea refugiatilor.

Avertismentul sefului Consiliului European in criza imigrantilor: "Exodul" va dura ani de zile

"Oferiti acest exemplar unui refugiat dupa ce l-ati citit", noteaza pe prima pagina BZ, autoproclamat "cel mai mare cotidian din Berlin".

"Un supliment care ii ajuta pe refugiatii ce sosesc la Berlin. In ...citeste mai departe despre "Doua cotidiene germane publica un indrumar in araba pentru refugiati" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Germania ziare ghid imigranti, #Germania ghid refugiati , #Stiri International