Dragi moldoveni

Joi, 10 Noiembrie 2016, ora 12:54
822 citiri
Dragi moldoveni

I. Sunteti in fata unui test. Oriunde ati fi, acasa, in Moldova, la studii sau la munca in Romania sau in lume, daca veti trece acest test, viata voastra si a copiilor vostri va fi mult mai buna.

Stiu ca democratia in Republica Moldova este fragila, dar asa este peste tot la inceput. Si inceputul nu e scurt, dar are un final. Democratia si libertatea vin cu Maia Sandu, iar dictatura vine cu Dodon. Cititi pana la capat ca sa vedeti de ce.

Unii dintre voi au plecat de acasa pentru a-si face un rost. Ati fost primiti cu drag in Romania sau in alte tari de pe glob. Moldova ramane tara voastra, aici va asteapta oricand dragii vostri parinti si bunici. Vorbiti cu ei si convingeti-i sa voteze pentru viitorul democratic al Moldovei si pentru libertatea pe care acum o cunoasteti. Indemnati-i sa voteze Maia Sandu si nu sa inghita minciunile lui Dodon si ale rusilor, de care voi insiva ati fugit pentru ca iubiti libertatea.

Stiu ca va ingrijoreaza viitorul copiilor vostri. Ei au nevoie ...citeste mai departe despre "Dragi moldoveni" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alegeri Republica Moldova, #Maia Sandu presedinte Moldova, #Igor Dodon presedinte Moldova , #Stiri International