Duane Butcher, trimisul SUA la Bucuresti, despre cine va fi urmatorul presedinte al Romaniei

Miercuri, 02 Iulie 2014, ora 10:10
1274 citiri
Duane Butcher, trimisul SUA la Bucuresti, despre cine va fi urmatorul presedinte al Romaniei

Insarcinatul cu afaceri al ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher, este convins ca viitorul presedinte al Romaniei, ales in urma scrutinului din noiembrie, va fi un politician cu puternice convingeri pro-europene si pro-americane.

In opinia reprezentantului Americii in Romania, in ultimii ani s-au inregistrat progrese importante in societate si din unele puncte de vedere tara noastra poate fi considerata un model in regiune.

Duane Butcher a vorbit despre justitie, cazul Mircea Basescu, imunitatea parlamentarilor, NATO si Rusia, intr-un interviu acordat Ziare.com.

V-ati exprimat deseori pe tema luptei impotriva coruptiei in Romania. In ultima vreme, procurorii romani au reusit sa aduca in fata Justitiei mai multe nume grele. In ce etapa se afla lupta anticoruptie in Romania si de ce este important ca aceasta sa continue?

E binecunoscut cititorilor dvs ca lupta impotriva coruptiei a fost una din principalele preocupari ale politicii americane in Romania si in regiune. Este ...citeste mai departe despre "Duane Butcher, trimisul SUA la Bucuresti, despre cine va fi urmatorul presedinte al Romaniei Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Duane Butcher alegeri prezidentiale Romania, #ambasada SUA alegeri prezidentiale, #SUA Mircea Basescu scandal , #Stiri International