Dungaciu: Republicii Moldova i s-a luat totul. Romania e ceea ce ii ramane - Interviu

Joi, 21 Ianuarie 2016, ora 16:47
1034 citiri
Dungaciu: Republicii Moldova i s-a luat totul. Romania e ceea ce ii ramane - Interviu
Foto: site FUMN

Ceea ce vedem noi acum la Chisinau este prabusirea proiectului de stat numit Republica Moldova, iar criza nu este politica, ci este o criza a solutiilor, afirma Dan Dungaciu, care mai spune ca R. Moldova a experimentat pana acum "cam tot", fara succes insa.

Intr-un interviu acordat pentru Ziare.com, Dan Dungaciu, directorul Institutului de Stiinte Politice si Relatii Internationale al Academiei Romane (ISPRI) si presedintele Fundatiei Universitare a Marii Negre (FUMN), comenteaza evenimentele aflate in derulare la Chisinau si vorbeste despre proiectul unirii, la care a facut recent o surprinzatoare referire si presedintele Germaniei, Joachim Gauck.

"Romania pentru R.Moldova este ceea ce ramane cand i se ia totul. Si Republicii Moldova i s-a luat in acest moment totul", afirma Dan Dungaciu.

Cum sa intelegem evenimentele petrecute miercuri la Chisinau - investirea unui guvern in 33 de minute, depunerea juramantului departe de ochii publicului, protestele violente din strada? ...citeste mai departe despre "Dungaciu: Republicii Moldova i s-a luat totul. Romania e ceea ce ii ramane - Interviu" pe Ziare.com

#Dungaciu criza Moldova, #Dungaciu unire Romania Moldova, #Dungaciu proteste Chisinau , #Stiri International