Dupa gardul Ungariei la frontiera cu Serbia, un deputat Jobbik cere masuri si la cea cu Romania

Joi, 18 Iunie 2015, ora 19:20
1301 citiri
Dupa gardul Ungariei la frontiera cu Serbia, un deputat Jobbik cere masuri si la cea cu Romania
Foto: Ziare.com

Adam Mirkoczki, un parlamentar din cadrul formatiunii nationaliste Jobbik, considera justificat planul de construire a unui gard la frontiera dintre Ungaria si Serbia, cerand masuri suplimentare antiimigratie si la granitele cu Romania, Ucraina si Croatia.

Adam Mirkoczki, un parlamentar din cadrul formatiunii nationaliste Jobbik, a considerat justificata decizia de construire a controversatului gard, cerand insa masuri suplimentare, informeaza MTI.

Mirkoczi a atras atentia ca, daca frontiera cu Serbia va fi blocata prin acest gard, traficantii de persoane vor cauta rute alternative, astfel ca el propune masuri suplimentare de control la frontierele Ungariei cu Romania, Croatia si Ucraina.

Ungaria s-a saturat de imigranti: Ridica un gard inalt de-a lungul unei granite (Video)

Gardul pe care Guvernul de la Budapesta intentioneaza sa il construiasca la frontiera dintre Ungaria si Serbia va respecta standardele NATO, afirma Szilard Nemeth, vicepresedintele Comisiei ...citeste mai departe despre "Dupa gardul Ungariei la frontiera cu Serbia, un deputat Jobbik cere masuri si la cea cu Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ungaria gard Serbia, #Jobbik masuri imigranti Romania, #Ungaria gard imigranti , #Stiri International