Dupa primele 100 de zile la Casa Alba, Trump se declara multumit de realizari: Nu s-a mai vazut asa ceva

Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 23:26
548 citiri
Dupa primele 100 de zile la Casa Alba, Trump se declara multumit de realizari: Nu s-a mai vazut asa ceva
Foto: Facebook/ Donald J. Trump

Presedintele SUA, Donald Trump, si-a exprimat, vineri, satisfactia fata de cele realizate in primele 100 de zile la Casa Alba, apreciind ca lucrurile avanseaza "grozav".

"Avansam grozav de bine, facem enorm de multe lucruri", a afirmat Trump la Casa Alba, in ajunul atingerii pragului simbolic de 100 de zile.

"Cred ca nu s-a mai vazut asa ceva" - a continuat el. "Cele 100 de zile sunt un termen artificial, dar sa va spun ceva: nimeni n-a mai facut ce am reusit noi sa facem in 100 de zile, deci suntem foarte multumiti", a insistat presedintele.

Trump a facut aceste remarci inainte de a lua avionul catre Atlanta, statul Georgia, unde va pronunta un discurs la conferinta anuala a National Rifle Association, puternicul lobby al armelor de foc care l-a sustinut fara rezerve la inceputul campaniei electorale.

Totusi, luand in calcul infrangerile suferite in justitie (in legatura cu imigratia) sau in Congres (in legatura cu sistemul de sanatate), magnatul imobiliar devenit presedinte a trecut prin cateva luni dificile de la instalarea sa la Casa Alba, in ianuarie.

Primele 100 de zile ale presedintiei lui Trump in zece tweet-uriTrump se simte ca intr-un cocon si e surprins de cat de greu este sa fii presedinte: Imi iubeam fosta viata ...citeste mai departe despre "Dupa primele 100 de zile la Casa Alba, Trump se declara multumit de realizari: Nu s-a mai vazut asa ceva" pe Ziare.com

#Donald Trump 100 zile Casa Alba, #Donald Trump realizari Casa Alba , #Stiri International