Presa internationala face un anunt neasteptat despre disparitia lui Putin - reactia Kremlinului

Vineri, 13 Martie 2015, ora 20:31
768 citiri

Vladimir Putin a disparut misterios timp de opt zile, iar in tot acest interval s-au nascut diverse ipoteze.

Kremlinul a publicat, vineri, imagini cu Vladimir Putin la o intalnire cu presedintele Curtii Supreme, Viaceslav Lebedev, insa acest fapt nu a potolit interesul presei internationale cu privire la disparitia din ultimele zile, conform The Daily Beast.

Astfel, mai multe publicatii din Europa au anuntat ca Putin a fost in ultimele zile in orasul elvetian Lugano pentru a fi alaturi de presupusa sa iubita Alina Kabaieva, care a nascut.

"Este fata!", a titrat cotidianul elvetian Blikk, remarcand ca statiunea in care aceasta a nascut este preferata milionarilor rusi.

Pe de alta parte, jurnalistii italieni de la Il Messaggero mentioneaza ca acesta ar fi al treilea copil pe care Putin l-ar avea cu fosta gimnasta. Ceilalti doi ar fi fost nascuti in 2009 si 2012

Conform postului de radio elvetian RSI, Putin ar fi rezervat doua camere la clinica din Elvetia, una pentru Alina ...citeste mai departe despre "Presa internationala face un anunt neasteptat despre disparitia lui Putin - reactia Kremlinului" pe Ziare.com

#disparitie Vladimir Putin, #absenta Vladimir Putin, #Vladimir Putin tata , #Stiri International