Era insecuritatii: De ce vom mai vedea multe atentate teroriste

Marti, 08 Decembrie 2015, ora 17:48
1057 citiri
Era insecuritatii: De ce vom mai vedea multe atentate teroriste

Oricat de pregatite ar fi statele europene, oricat de bune ar fi serviciile lor de securitate, atentate precum cele produse in Franta acum cateva saptamani cred ca se vor repeta in lumea occidentala.

Poate nu in aceeasi maniera, cu atat de multe victime sau cu acelasi impact. Dar vom mai avea incercari si chiar atentate reusite. Poate nu in perioada urmatoare, poate nu in aceleasi tari pe care le-au lovit recent.

Argumente? Pentru ca exista grupari care cauta permanent acest lucru si care pot sa produca socuri puternice cu resurse minime. Pentru ca serviciile de securitate ale statelor europene (si din alte parti ale lumii, de altfel) nu vor putea sa anihileze 100% din atacurile planuite. De altfel, faptul ca abia acum cateva luni am avut atacul de la Charlie Hebdo si acum masacrele din Paris dovedeste asta fara probleme.

Si, mai ales, pentru ca ceea ce vedem nu e un start, e o continuare. Luati lista atentatelor teroriste comise de islamisti radicali in Europa din ultimii ani ...citeste mai departe despre "Era insecuritatii: De ce vom mai vedea multe atentate teroriste" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#atentat terorist Paris, #atentat terorist Europa, #atentat terorist SUA, #Statul Iaslamic atentate , #Stiri International