Erdogan atrage atentia Rusiei: Nu are dreptul sa calomnieze Turcia

Miercuri, 02 Decembrie 2015, ora 22:40
1112 citiri
Erdogan atrage atentia Rusiei: Nu are dreptul sa calomnieze Turcia
Foto: Facebook / Recep Erdogan

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a atras miercuri atentia Rusiei ca nu are dreptul sa "calomnieze" Turcia, dupa ce Moscova a afirmat ca liderul de la Ankara si familia acestuia sunt direct "implicati" in traficul de petrol al organizatiei Statul Islamic.

"Nimeni nu are dreptul sa profereze calomnii la adresa Turciei. Turcia nu si-a pierdut valorile morale ca sa cumpere petrol de la o organizatie terorista", a declarat Erdogan, aflat la Doha, in Qatar, dupa cum relateaza AFP. "Daca aceste acuzatii continua, noi vom lua masuri", a avertizat el.

In acelasi timp, Recep Tayyip Erdogan a reafirmat ca el va demisiona imediat din functia de presedinte daca acuzatiile Moscovei sunt probate. "Eu nu voi mai ramane in scaunul de presedinte niciun minut daca Rusia va aduce probe in sustinerea afirmatiilor sale. Iar cei care propaga aceste calomnii nu trebuie sa mai ramana in scaunele lor", a mai declarat Erdogan.

Putin acuza Turcia ca face trafic de petrol cu Statul Islamic. Erdogan: ...citeste mai departe despre "Erdogan atrage atentia Rusiei: Nu are dreptul sa calomnieze Turcia" pe Ziare.com

#Erdogan Rusia calomnie Turcia, #Erdogan Rusia trafic stat islamic , #Stiri International