Erdogan ii indeamna pe turcii din Europa sa faca cel putin 5 copii

Vineri, 17 Martie 2017, ora 17:45
795 citiri

Presedintele Recep Tayyip Erdogan ii indeamna pe turcii care traiesc in Europa sa faca cel putin cate 5 copii si considera ca acest lucru ar fi cel mai bun raspuns la "nedreptatile" pe care acestia le-au suferit pe continent.

Seful statului turc a facut aceste declaratii vineri, in orasul Eskisehir, in cadrul campaniei in favoarea unui referendum pe tema schimbarii regimului politic in tara prin sporirea puterilor sale, relateaza Associated Press.

Erdogan a criticat extrem de dur unele tari europene, dar mai ales Olanda, dupa ce ministrii turci au fost impiedicati sa duca o campanie in favoarea sporirii puterilor sale in cadrul unor mitinguri in aceste state.

"Duceti-va si traiti in cartiere mai bune. Conduceti cele mai bune masini. Traiti in cele mai bune case. Faceti nu trei, ci cinci copii. Pentru ca voi sunteti viitorul Europei", i-a indemnat Erdogan pe turcii din diaspora.

"Acesta va fi cel mai bun raspuns nedreptatilor (comise) impotriva voastra", a apreciat liderul turc.

Citeste si Ministrul turc de Interne ameninta UE: Daca lasam zilnic sa treaca 15.000 de refugiati, va va durea capul! ...citeste mai departe despre "Erdogan ii indeamna pe turcii din Europa sa faca cel putin 5 copii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Erdogan turci cinci copii, #Erdogan sfaturi turci copii , #Stiri International