Este Rusia izolata economic pe plan international?

Duminica, 01 Iunie 2014, ora 16:21
1373 citiri
Este Rusia izolata economic pe plan international?
Foto: RIA Novosti

In urma anexarii Crimeei de catre Rusia, Occidentul a trecut la aplicarea unor sanctiuni economice oamenilor de afaceri, dar si companiilor din Rusia. Astfel, presedintele Barack Obama a declarat ca Statele Unite au jucat un rol cheie in izolarea Moscovei, pe plan international.

Cu toate acestea, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, afirma ca succesul recentului Forum Economic International de la Sankt Petersburg a dovedit ca incercarile de a izola Rusia sunt inutile, potrivit RIA Novosti.

"Recent, presedintele rus Vladimir Putin a spus, raspunzand la o intrebare similara, ca este imposibil de a izola o tara, precum Rusia, acesta a fost un obiectiv nereal", a spus Lavrov.

"Pentru a avea o idee daca Rusia a fost izolata, era suficient sa particpi la cel mai recent Forum ...citeste mai departe despre "Este Rusia izolata economic pe plan international?" pe Ziare.com

#Rusia izolata economic international, #izolare Rusia sanctiuni Occident, #sanctiuni SUA impotriva Rusiei , #Stiri International