Estul Ucrainei, un camp de lupta - Imagini inedite din mijlocul razboiului

Vineri, 30 Mai 2014, ora 16:20
1260 citiri
Estul Ucrainei, un camp de lupta - Imagini inedite din mijlocul razboiului
Foto: Mashable

Conflictul separatist din estul Ucrainei a transformat orasul Donetk intr-un camp de lupta, care arata, la propriu, ca de razboi, cu soldati pe strazi si tancuri in mijlocul drumului.

Un jurnalist al portalului Mashable a realizat mai multe fotografii spectaculoase cu membri ai Batalionului Vostok, o grupare prorusa care a luptat alaturi de alti separatisi, in ultimele saptamani, impotriva armatei ucrainene.

Acestia au inconjurat o cladire guvernamentala, care functioneaza acum pe post de sediu central al autoproclamatei Republici Populare Donetk, DPR, cum o numesc pe scurt insurgentii din regiune.

Zeci de barbati inarmati si-au ocupat pozitiile in spatele copacilor sau in diverse puncte strategice din jurul imobilului.

Astfel, baricadele care imprejmuiau cladirea, construite in momentul in care rebelii au preluat controlul, au fost demolate, a observat fotograful Mashabel, Evgeny Feldman, care a realizat pozele joi.

Separatistii au fost in ...citeste mai departe despre "Estul Ucrainei, un camp de lupta - Imagini inedite din mijlocul razboiului (Galerie foto)" pe Ziare.com

#separatisti Ucraina, #separatisti Donetk, #imagini razboi Ucraina, #imagini razboi Donetk, #razboi Ucraina , #Stiri International