Europa e zdruncinata dupa votul britanicilor, Iohannis ne vede in Schengen: E clar ca ne-am facut temele (Video)

Miercuri, 29 Iunie 2016, ora 17:00
788 citiri
Europa e zdruncinata dupa votul britanicilor, Iohannis ne vede in Schengen: E clar ca ne-am facut temele (Video)
Foto: Captura Ustream.tv

Soarta Marii Britanii dupa votul pentru iesirea din UE i-a pus pe jar pe liderii europeni, care s-au intalnit zilele acestea la Bruxelles pentru a stabili ce se intampla dupa referendumul din UK.

Presedintele Klaus Iohannis, care a participat la summit, a prezentat concluziile sale pentru tara noastra. Seful statului sustine ca avem sanse tot mai mari pentru a intra in Schengen. El a pastrat insa misterul, spunand ca a "avut discutii cu lideri relevanti pe aceasta tema", dar nu vrea sa intre acum in detalii.

"Schengen e permanent pe agenda tuturor discutiilor pe care le avem, chiar azi am avut discutii cu lideri relevanti pe aceasta tema. Nu o sa intru acum in detalii, dar exista semne ca lucrurile s-ar putea misca, ar fi foarte bine pentru Romania si pentru restul spatiului Schengen.

Romania nu doar ca actioneaza ca un membru de facto, Romania e o piesa importanta in securitatea si siguranta din intreaga regiune. E clar ca ne-am facut temele, suntem nu doar capabili, ci si ...citeste mai departe despre "Europa e zdruncinata dupa votul britanicilor, Iohannis ne vede in Schengen: E clar ca ne-am facut temele (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis Schengen, #Iohannis proiect post aderare, #Iohannis concluzii Bruxelles , #Stiri International