Europa intelege gresit Rusia: Ce poate face pentru a-l rani, intr-adevar, pe Putin

Luni, 10 August 2015, ora 18:25
675 citiri
Europa intelege gresit Rusia: Ce poate face pentru a-l rani, intr-adevar, pe Putin
Foto: Kremlin

Uniunea Europeana pare sa nu stie cu exactitate ce ar trebui sa obtina prin sanctiunile aplicate Rusiei si, implicit, nu are niciun termen la care masurile s-ar putea incheia.

O spune Kadri Liik de la Consiliul European pentru Relatii Externe, intr-o analiza in care vorbeste despre sanctiunile impotriva Moscovei si modul in care liderii de la Bruxelles ar trebui sa le foloseasca, scrie Business Insider.

"Ne asteptam la o schimbare de regim la Moscova? Sau ne asteptam ca Rusia sa inceapa sa se comporte precum 'o tara europeana normala'?", intreaba Liik.

Uniunea Europeana nu se lasa: Prelungeste sanctiunile impuse Rusiei

Europa trebuie sa gaseasca un raspuns la aceste intrebari, avand in vedere ca se pune problema reinnoirii sanctiunilor. Mai mult, specialistul sustine ca este de preferat ca liderii de la Bruxelles sa analizeze natura problemei, pentru a vedea "ce rol pot juca sanctiunile in remedierea sa".

Pe de alta parte, Moscova stie exact ce vrea: Rusia gandeste in ...citeste mai departe despre "Europa intelege gresit Rusia: Ce poate face pentru a-l rani, intr-adevar, pe Putin" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia sanctiuni Europa, #conflict Rusia Europa, #Europa Putin , #Stiri International