Exercitiul NATO din Marea Neagra cu fregata Regina Maria, spionat de armata rusa

Duminica, 17 Aprilie 2016, ora 13:10
1229 citiri
Exercitiul NATO din Marea Neagra cu fregata Regina Maria, spionat de armata rusa
Foto: Facebook / Fortele Navale Romane

Exercitiul militar al NATO, desfasurat zilele trecute in Marea Neagra, la care au participat fregata Regina Maria si fregata canadiana HMCS Fredericton, a fost supravegheat de catre militarii rusi, sustine comandantul navei canadiene, Trevor MacLean.

Fregata canadiana HMCS Fredericton, care face parte din Gruparea Navala Permanenta NATO din Marea Mediterana, s-a aflat in perioada 8-10 aprilie in Portul Constanta, perioada in care militarii canadieni s-au antrenat cu cei romani in cadrul unor ateliere de lucru.

Nava canadiana a desfasurat apoi in Marea Neagra, impreuna cu fregata Regina Maria, mai multe exercitii de lupta de apa, de lupta antiaeriana si lupta antisubmarin.

Rusii, cu ochii pe exercitiile NATO in Marea Neagra: Cum asculta tot ce se discuta pe fregata Regina Maria

Fregata HMCS Fredericton a revenit la sfarsitul acestei saptamani in Portul Constanta, iar comandantul acesteia a spus ca exercitiile facute pe Marea Neagra au fost supravegheate de catre militarii ...citeste mai departe despre "Exercitiul NATO din Marea Neagra cu fregata Regina Maria, spionat de armata rusa" pe Ziare.com

#fregata Regina Maria exercitii NATO, #NATO Marea Neagra , #Stiri International