Expertii avertizeaza: Rusia ar putea aduce iadul pe pamant cu un razboi cibernetic (Video)

Joi, 01 Mai 2014, ora 15:47
2115 citiri
Expertii avertizeaza: Rusia ar putea aduce iadul pe pamant cu un razboi cibernetic (Video)
Foto: Arhiva

Fosti oficiali in structurile de securitate din SUA au avertizat ca Rusia ar putea incepe "razboiul cibernetic" impotriva Ucrainei si a Statelor Unite, in cazul in care tensiunile dintre cele doua parti continua sa escaladeze.

"Daca vom trece la sanctiuni masive in toate sectoarele, rusii vor riposta intr-un fel", a declarat fostul sef in combaterea terorismului din SUA, Richard Clarke, care a vorbit in cadrul unei Conferinte pe probleme de securitate cibernetica.

"Rusii nu ne pot lovi cu sanctiuni de natura economica, dar pot declansa un cyberattack. Ne pot ataca institutiile financiare intr-un mod in care ne-ar putea face sa devenim vulnerabili si sa inregistram pierderi masive in multe domenii", a spus Clarke.

Fostul Secretarul al Apararii, Leon Panetta, prezent si el la conferinta, a spus ca SUA ar trebui sa conlucreze cu Ucraina pentru a pregati o aparare impotriva acestui potential cyberattack, relateaza Huffington Post.

"Am vazut cum Rusia a declansat razboiul ...citeste mai departe despre "Expertii avertizeaza: Rusia ar putea aduce iadul pe pamant cu un razboi cibernetic (Video)" pe Ziare.com

#razboi cibernetic Rusia, #conferinta probleme securitate 2014, #atacuri cibernetice impotriva SUA , #Stiri International