Explozii in Bruxelles: Razbunare pentru arestarea teroristului de la Paris?

Marti, 22 Martie 2016, ora 16:21
836 citiri

Atacurile sinucigase de marti dimineata din Bruxelles ar putea fi o razbunare pentru arestarea lui Salah Abdeslam, teroristul de la masacrul din Paris prins vinerea trecuta de autoritatile belgiene.

Teoria ii apartine jurnalistului The Guardian Jason Burke, care isi pune o serie de intrebari in urma atentatelor de pe aeroportul Zaventem si de la metroul din Bruxelles, soldate cu zeci de morti si peste 190 de raniti: Razbunare? Dovada existentei unei noi celule teroriste si incompetentei serviciilor de securitate? Semn ca reteaua lui Salah Abdeslam este inca activa?

LIVE Explozii in Bruxelles, la aeroport si metrou: Zeci de morti (Video)

Carnagiul de la Bruxelles scoate la iveala mai multe aspecte. Primul este ca orice amenintare a Statului Islamic la adresa Europei poate fi mai ridicata sau mai scazuta, insa nu dispare dupa ce un singur personaj este arestat. "Lovitura majora" de vineri, asa cum au numit-o oficialii, nu mai pare acum atat de "majora".

Al doilea este ca atat ...citeste mai departe despre "Explozii in Bruxelles: Razbunare pentru arestarea teroristului de la Paris?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#atacuri Bruxelles razbunare Abdeslam, #atacuri Bruxelles Abdeslam, #atacuri Bruxelles servicii Belgia , #Stiri International